Eveliina Pulli

044 070 2121

Olen Fysioterapeutti, Osteopaatti D.O ja Ratsastusterapeutti SRT kuntoutuksen ja hoitotyön moniosaaja. Olen työssäni erikoistunut ja jatkokouluttanut kaikilla em. aloilla vahvimmin neurologisten- ja lapsiasiakkaiden kuntoutustyöhön, lasten fyysisen-ja toiminnallisen kehityksen häiriöihin ja niiden hoitamiseen mutta hoidan ja ohjaan mielelläni myös mm. vauvoja, kasvuiässä olevia, raskaana olevia/ synnyttäneitä, urheilijoita, kipupotilaita, tuki-ja liikuntaelin ongelmaisia ja ikääntyneitä, käytännöllisesti katsoen kaikkia jotka kokevat tarvitsevansa apuani.

Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 1998 ja ratsastusterapeuttina vuodesta 2004. Osteopatian löysin täydentämään ammattitaitoani etsiessäni tehokkaampia ja lempeämpiä työkaluja neurologisten lapsiasiakkaiden hoitotyöhön ja olen ratkonut sillä kaikkien asiakkaitteni ongelmia jo vuodesta 2010.

Ammattini ovat vahvasti toisiaan täydentäviä ja pyrin valitsemaan työkalupakistani aina asiakaslähtöisesti tehokkaimman osan
ammattitaitoani. Jatkokouluttaudun edelleen aktiivisesti erityisesti osteopatian alalla. Käyden useita pitkiä jatkokoulutusohjelmia työni ohella.

Olen pienen pojan äiti, luonto-, ”eläin”- ja ulkoilmaihminen. Olen ”ikiliikkuja” ja omaan pitkän ja laajan liikunta ja urheilu taustan. Olen myös vahvasti kehollinen, kehotietoinen ja herkkä. Kehollisten kokemuksien rikkauden ja herkkyyden kautta syntynyt paljon kokemuksellista viisautta, ymmärrystä ja kunnioitusta ihmiskehoa ja sen toimintaa kohtaan.

Koen vahvasti että olen ollut aina erityisen onnekas työssäni ja olevani jollain tavalla elämänmittaisella matkalla jossa saan jatkuvasti kehittyä hyvässä kollegiaalisessa ja ihanien asiakkaitteni seurassa.

Olen iloinen kun saan seurata ja mukana elää työni kautta asiakkaitteni elämän kaarta. Olla osallisena tukemassa heidän kasvuaan ja kehitystään, auttaa heitä kehittymään täyden potentiaalinsa voimalla, saavuttamaan heille merkityksellisen toimintakyvyn, tavoitteensa ja omat fyysiset ja henkiset voimavaransa.

(ILO:n lisäksi minulla on vastaanotto malminkartanossa ja teen mahdollisuuksien mukaan kotikäyntejä. Olen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelun tuottaja.)

Kielitaito: Suomi, englanti, ruotsi

Osaaminen

  • Osteopatia 80€
  • Lastenosteopatia 75€
  • Fysioterapia 80€
Varaa aika Eveliinalle