Anni Tornberg

0407646022

Olen Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2021 valmistunut osteopaatti. Hoitotyylini on lempeä sekä kehoa kuunteleva ja kunnioittava. Osteopaattina haluan luoda tilan, jonne on turvallista tulla.

 

Nuorempana haaveilin tanssijan ammatista, mutta kehon kiputilojen ja muiden elämänkokemusten myötä kiinnostuin erilaisista somaattisista menetelmistä sekä kehon ja mielen yhteydestä. Opiskelin tanssi- ja liiketerapian perusopinnot Taideyliopistossa vuonna 2015 ja päädyin osteopatian pariin. Olen valmistunut myös luonnontieteiden kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 2011.

 

Osteopaattina tavoitteeni on ihmisen omien paranemismekanismien tukeminen ja voimavarojen vahvistaminen. Käytän erilaisia hoidollisia lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Minua kiehtoo kehon jatkuva pyrkimys kohti tasapainoa ja koen itseni onnekkaaksi saadessani työskennellä ihmisten ja terveyden parissa. Saan oppia uutta, niin asiakkailtani kuin koulutuksistakin.

 

Palaudun luonnossa liikkuen ja riippumatossa lueskellen, erityisesti metsät ja suot ovat lähellä sydäntäni. Myös sauna ja uiminen luonnonvesissä ympäri vuoden ovat tapojani rentoutua ja virkistäytyä.

 

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaiken ikäiset. Hoitoon hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi erilaiset kiputilat, kehon toiminnalliset häiriöt tai palautumiseen ja stressiin liittyvät haasteet. Hoito voi olla myös ennaltaehkäisevää.

 

Kielitaito: suomi ja englanti

Osaaminen

  • Osteopatia 75€
  • Lasten osteopatia 60€
Varaa aika Annille