Eveliina Aalto

0405925272

Olen valmistunut osteopaatiksi 2020 Metropolia ammattikorkeakoulusta. Valitsin tämän ammatin sillä halusin tehdä työtä, jolla on merkitystä. Päättelin, että jos pystyn auttamaan ihmistä vaikkapa kivun kanssa, on se merkityksellistä juuri hänen elämässään.

Osteopatiassa minua kiinnostaa kokonaisvaltaisuus, herkkyys ja monipuolisuus. Kokonaisvaltaisuudella osteopatiassa tarkoitetaan sitä, että ihminen nähdään kokonaisuutena, joka koostuu kehosta, mielestä ja elinvoimasta. Osteopaatti tarvitsee herkkyyttä käsillä tutkimiseen ja aistimiseen sekä ihmisten kohtaamiseen heidän lähtökohdistansa käsin. Monipuolisuus ilmenee osteopatiassa siinä, että hoito on yksilöllistä – kutakin ihmistä varten tehdään sopivin ja tarkoituksenmukaisin hoito.

Olen aikaisemmin tehnyt monenlaista työtä ja työkokemukseni kautta tiedä mitä näyttöpäätetyö, fyysinen työ, asiakaspalvelutyö, opetustyö ja sesonkityö vaatii tekijältään. Kokemus eri aloilta auttaa minua auttamaan sinua.

Hoitojeni lähtökohta on tutkiminen, jonka avulla pystyn päättelemään mistä vaivasi johtuu. Tavoitteenani on miellyttävä ja vaikuttava hoito sinun tarpeistasi käsin.

Ota yhteyttä niin voimme keskustella hoidon tarpeesta tai varaa aika suoraan netin kautta.

Kielitaito: Suomi, englanti

Osaaminen

  • Osteopatia 75€
  • Lasten osteopatia 60€
Varaa aika Eveliinalle