Sanna Linko

0405738318

Olen osteopaatti ja fysioterapeutti. Fysioterapeuttina kiinnostukseni vei minut lopulta hengityksen ja toiminnallisten häiriöiden maailmaan. Kiinnitin huomiota siihen, miten monen oireen tai kivun taustalla onkin kyse siitä, että keho toimii itseään vastaan tavalla tai toisella. Polku johti sujuvasti osteopaatin opintoihin. Osteopatian hienous on se, miten keho ja mieli kohdataan harmonisena kokonaisuutena ja ymmärretään ihmiskehon pyrkivän jatkuvasti tasapainoon.

Vastaanotollani käy kaiken ikäisiä sekä urheilijoita. Oman vastaanottotyöni lisäksi minulla on työkokemusta fysioterapeuttina erikoissairaanhoidossa mm. turvotuksen ja harvinaisten ihosairauksien hoidosta sekä erilaisten toiminnallisten häiriöiden kuntoutuksesta. Koen, että ammattini ovat ihanasti toisiaan täydentäviä. Osteopatian hoitofilosofiaan ja manuaaliseen työhön yhdistän fysioterapiasta toimivia osa-alueita liittyen harjoitteluun, kuntoutukseen ja kehotietoisuuden vahvistamiseen.

Erilaisten kiputilojen ohella erikoisosaamiseni liittyy toiminnallisiin hengityshäiriöihin. Käytössäni on kapnografi -pulssioksimetri, jolla voidaan seurata hengitystä reaaliajassa ja hyödyntää siitä saatavaa informaatiota osana kuntoutusta. Tästä on ollut useasti hyötyä erityisesti urheilijoiden, puhetyöläisten, näyttelijöiden sekä laulajien kanssa.

Itselläni on noin 18 vuoden kilpauintitausta ja toimin myös uintivalmentajana. Olin onnekas ja sain kilpauintiaikoina tutustua Feldenkraisin maailmaan ja hyödyntää sen oppeja osana harjoittelua. Feldenkraisissa minua kiehtoo se, miten pienellä ja helpolla liikkeellä voidaan saada keho ja mieli toimimaan kokonaisuutena ja löytää liikkeeseen sisäinen lapsen ilo.

Kouluttaudun säännöllisesti ja pidemmät koulutukseni painottuvat biodynaamiseen osteopatiaan sekä lasten hoitoon. Vapaa-aikana nautin luonnossa liikkumisesta ja filmikuvaamisesta. Altaaseenkin hyppään vielä säännöllisesti.

ILO:n lisäksi pidän vastaanottoa myös Helsingin Haagassa Santavuorentiellä. Jos mietit sinulle sopivinta hoitomuotoa, otathan yhteyttä ja voimme keskustella tilanteestasi etukäteen. Parhaiten saat minuun yhteyden viestillä tai sähköpostilla.

Kielitaito: Suomi, englanti

Osaaminen

  • Fysioterapia 80€
  • Fysioterapia/Hengitysfysioterapia 90min/92€
  • Osteopatia 80€
  • Lasten Osteopatia 65€
Varaa aika Sannalle